Min bilder
Namn:
Plats: Linköping, Sweden

Peter är en medelålders datavetare med tinitus och brinnande intresse för kul kultur som film, tv-serier, musik, mat och böcker. Han är gift med Hanna och pappa till Ines, Albin och Alexandra. Motion är en självklar del av Peters tillvaro, som kallar sig själv löpare snarare än joggare. Denne självlärde, allätande filmtyckare har skrivit dvd-recensioner för dvdforum, men nöjer sig numer med att logga sedda filmer på sin filmlogg.

04 oktober 2007

Strandliv

Onsdag 4 oktober. Efter en lång, skön natts sömn (äntligen) började vi dagen med att leta reda på en mataffär. Frukost, solskydd, dricka och snacks inhandlades under stor fascination över det enorma utbudet i amerikanska varuhus. Sedan ... stranden. Solen gassade från en molnfri himmel till framåt 2-tiden, och var det skont med svalka (relativt sett i alla fall). Temperaturen i solen är ca 35 grader, i vattnet närmare 30. Underbart. Efter en sen lunch tog vi en närmare titt på stan.

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Johan Scharf said...

Hej på er,

Det verkar som ni har det riktigt bra på andra sidan pölen. Kan meddela att här var det 2 grader varmt i morse och vattnet ska vi, som ni vet, inte ens nämna.

Ha det gott.
/johan

9:39 fm  
Blogger Roger said...

Vad snackar du om Johan? Här är ju precis som i Florida. Solen skiner, det är 27,5 grader i vattnet (dock med ett uns av klor) och jag såg faktiskt en pensionär på gatan idag...

;-)
Roger

10:28 fm  

Skicka en kommentar

<< Home