Min bilder
Namn:
Plats: Linköping, Sweden

Peter är en medelålders datavetare med tinitus och brinnande intresse för kul kultur som film, tv-serier, musik, mat och böcker. Han är gift med Hanna och pappa till Ines, Albin och Alexandra. Motion är en självklar del av Peters tillvaro, som kallar sig själv löpare snarare än joggare. Denne självlärde, allätande filmtyckare har skrivit dvd-recensioner för dvdforum, men nöjer sig numer med att logga sedda filmer på sin filmlogg.

02 oktober 2007

Hairspray på Broadway

Det har gått troll i kamerajakten. B&H ska tydligen också vara en bra kamerabutik. Men, på grund av en judisk högtid är butiken stängd en hel vecka! Så nu står vi här utan fler alternativ på vettiga kamerabutiker.

Nåväl, det går att shoppa vidare ända, vilket vi ocksa gör efter att ha delat på oss för ett par timmar. Hanna dammsuger Macy's medan jag koncentrerar mig på Virgin Megastore. Efter lunch och en snabb promenad till Central Park gör vi oss klara för HairsprayBroadway. Musikaler är långt från ett hjärteämne for oss, men det här är bra, minst lika bra som Mamma Mia! var i London för några år sedan. Välspelat, roligt, med bra låtar och med spännande kulisser. En riktig höjdare! En snabb mexikansk middag senare stupar vi i säng. Jetlaggen håller oss fortfarande i sitt fasta grepp.

Etiketter: