Min bilder
Namn:
Plats: Linköping, Sweden

Peter är en medelålders datavetare med tinitus och brinnande intresse för kul kultur som film, tv-serier, musik, mat och böcker. Han är gift med Hanna och pappa till Ines, Albin och Alexandra. Motion är en självklar del av Peters tillvaro, som kallar sig själv löpare snarare än joggare. Denne självlärde, allätande filmtyckare har skrivit dvd-recensioner för dvdforum, men nöjer sig numer med att logga sedda filmer på sin filmlogg.

05 oktober 2008

Lena + Orup i Cloetta Center

Skulle showen som redan lockat över 100 000 årskådare fungera? Som boren hårdrockare är jag inget stort fan av vare sig Lena Philipsson eller Orup, men självklart har man hört hitsen på en och två gånger. Skulle det räcka ?

Svaret är ett rungande ja! Vassa musiker, briljant ljus, för chokladlådan bra ljud och två huvudpersoner som intar scenen med en självklar pondus gör det lätt att bara njuta. Inte för att alla låtar var bekanta, men det gjorde inget. Ett smart upplägg med förinspelat material på storskärm, dialog, karaoke (!), dans och massor av musik är ett vinnande koncept.

Etiketter: ,